De tijdlijn; een unieke toevoeging aan jouw app

De tijdlijn; een unieke toevoeging aan jouw app

De tijdlijn, je kent het misschien wel van social mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Je scrolt erdoorheen en op deze manier ben je weer op de hoogte van het laatste nieuws. Dit laatste geldt nu ook voor jullie School App! Met de tijdlijn hebben ouders, verzorgers en gebruikers van de app de mogelijkheid om een alternatief menu te gebruiken. Op deze manier bereik je een grotere groep ouders en wordt de gebruiksvriendelijkheid van de app verhoogd.

Geef ouders de keuze

Ouders, verzorgers en gebruikers van de app hebben de mogelijkheid om te kiezen voor de traditionele knoppen (zoals zij de app kennen) of voor de moderne en social media achtige tijdlijn. De tijdlijn toont alle nieuwe berichten overzichtelijk onder elkaar. Zo zie je dus in één keer de laatste nieuwtjes zonder dat je hier naar opzoek moet gaan achter de knoppen.

Wat maakt het uniek?

Wat dit zo uniek maakt is het stukje gebruikersgemak en herkenning. Het aanbieden van twee menu interfaces, de gebruiker zelf laten kiezen en een efficiëntere communicatie maakt dit een echte toevoeging aan de app. Dit alles zorgt voor duidelijkere communicatie naar een grotere groep ouders/verzorgers en app gebruikers.

Voordelen van de tijdlijn:

  • Eén overzicht van alle berichten uit verschillende bouwstenen zoals nieuws,- push-, klassenboek- en persoonlijke inbox berichten.
  • Via de instellingen knop kan altijd geschakeld worden tussen de tijdlijn en hoofdmenu weergave.
  • Alles is gesorteerd op datum.
  • Vanuit de tijdlijn kun je direct doorklikken naar het volledige bericht.
  • De tijdlijn toont alle berichten van de afgelopen 30 dagen.
  • Het huidige hoofdmenu blijft intact en direct benaderbaar.

De tijdlijn ook aan jullie app toevoegen? Vraag hem hier aan!