(junior) Sales Consultant Basisschool Apps

Wil jij carrière maken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Dan ben jij de Sales Consultant waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als sales consultant mobiele apps en websites

Voor onze labels Gym Apps, Zwem Apps, Assuranties Apps en Basisschool Apps binnen onze snelgroeiende organisatie Concapps zijn wij op zoek naar een jonge, enthousiaste Sales Consultant. Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het begeleiden en adviseren van bestaande klanten. Nieuwe klanten worden deels door jouzelf telefonisch geworven, waarna je deze klanten tijdens een bezoek op locatie informeert en overtuigd van onze oplossingen. Daarnaast bezoek je bestaande klanten om hen verder te adviseren omtrent de toepassingen van hun mobiele app of website. De relaties die je bezoekt zullen grotendeels actief zijn in de markten rondom assurantie, onderwijs, sport en vrije tijd. Affiniteit hiermee en belangstelling hiervoor zijn dus een pre.

Gezien de omvang van de organisatie en de verwachtte groei moet je in staat zijn om je bezig te houden met een breed scala aan commerciële activiteiten en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een commerciële topper.

Jouw profiel

Jij bent een commerciële starter, maar kunt al wel een gesprekspartner zijn voor een ondernemer. Je hebt je eerste sporen verdient en kan niet wachten om naar buiten te gaan en te laten zien wat je kunt. Je krijgt een kick als je een order binnen haalt, maakt niet uit hoe groot. Daarnaast weet je dat je soms inventief en proactief moet zijn om een order binnen te halen. Ook ben je niet bang om in de telefoon te klimmen om te zorgen dat er nieuwe kansen ontstaan.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring;
 • Ervaring met of affiniteit met nieuwe technologieën;
 • Je bent creatief, leergierig, ambitieus en een echte doorzetter;
 • Flexibele instelling om mee te werken op alle niveaus.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en brede commerciële rol in leuk en jong team;
 • Een snel veranderende en snel groeiende werkomgeving;
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van mobiele technologie;
 • Ruimte om mee te denken bij de ontwikkeling en het vermarkten van de oplossing;
 • Passende arbeidsvoorwaarden, inclusief auto, telefoon en iPad van de zaak;
 • Erg leuke collega’s!

Wie zijn wij?

Concapps ontwikkelt op grote schaal mobiele apps en websites. Dit doen we middels branche gerichte labels, zoals Gym Apps, Zwem Apps, Business Apps, Assurantie Apps en Basisschool Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat deze apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ook al bestaan we nog geen 5 jaar, wij zijn in de meeste markten waarin wij actief zijn inmiddels marktleider en zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland. Onlangs zijn wij met onze communicatie cockpit, door de Kamer van Koophandel, opgenomen in de top 100 van meest innovatieve bedrijven van Nederland. Wil je meer weten? Kijk dan op een van onze websites!

Word jij uitgedaagd door deze functie? Reageer dan op deze vacature!

Neem contact op met Caspar Hoekstra, onze Sales Manager, via caspar.hoekstra@concapps.nl

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Meer informatie kun je vinden op www.concapps.nl, of op www.basisschool-apps.nl, www.assurantie-apps.nl, www.gym-apps.nl, www.zwem-apps.nl en www.businessapps.nl.