Nominatie Deloitte Technology Fast50!

Den Bosch, 4 september 2017 – Concapps is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2017. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. Met deze nominatie behoort Concapps tot een prestigieuze lijst van snelst groeiende technologiebedrijven. Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht.

De Technology Fast 50 staat voor innovatie, ambitie, groei, drive en visie. De selectie van deze 50 bedrijven vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. “Wij zijn erg trots op deze nominatie,” zegt Hans Donkers, CEO en mede-oprichter van Concapps. “Met een heldere visie en duidelijke focus zijn we binnen 5 jaar uitgegroeid tot marktleider in de meeste markten waarin wij actief zijn. Opgenomen worden in de lijst van vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland is een enorme erkenning van ons werk. We hopen de komende jaren in een vergelijkbaar tempo verder te kunnen groeien!”

Concapps is de moedermaatschappij van de branche gerichte labels Gym Apps, Zwem Apps, Basisschool Apps, Business Apps en Assurantie Apps. Binnen deze markten ontwikkelen deze labels apps en websites met specifieke functionaliteiten. Hiermee is Concapps een van de grootste app ontwikkelaars in Nederland, gemeten naar het aantal apps in de appstores.

Hoe hoog Concapps scoort op de Fast50 lijst wordt bekendgemaakt tijdens de ‘Fast50 Award Ceremony’ op 12 oktober in Utrecht.