Nieuw! De AppManager: voor én door leerkrachten.

Verbeter de ouderbetrokkenheid en -communicatie met onze vernieuwde AppManager. Samen met leerkrachten hebben wij onze bestaande oplossingen doorontwikkeld. Zo is de AppManager nu nóg eenvoudiger in gebruik. Leerkrachten geven de AppManager een 8,5 voor efficiëntie en gebruiksgemak.

Sturen van (push)berichten nu nog sneller en eenvoudiger

Met de AppManager sturen leerkrachten nóg sneller en eenvoudiger berichten vanuit de klas. Zij kiezen nu zelf of zij dit via de laptop, vaste computer of hun mobiele telefoon doen. Denk aan:

  • Het delen van foto’s en video’s tijdens een klassenuitje;
  • En/ of het delen van belangrijke informatie m.b.t. corona.

Daarnaast sturen leerkrachten eenvoudig pushberichten, zodat zij ouders snel en direct bereiken. Denk aan pushberichten als: “Vergeten jullie de vrijwillige bijdrage voor het schoolreisje niet?” of, “Let op! Morgen is het studiedag.”. Ouders krijgen bij een pushbericht een pop-up melding op het beginscherm van hun telefoon én de app.

Stuur nu ook persoonlijke- en groepsberichten via je mobiel

Naast dat je berichten, foto’s en video’s deelt in de vorm van een nieuwsbericht, stuur je nu ook eenvoudig een bericht via de persoonlijke inbox. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Je ziet het via onderstaande visuals.

Nieuw: de Hulpoudermodule

In de vernieuwde AppManager doen leerkrachten nu eenvoudig een beroep op hulpouders door de unieke Hulpoudermodule.

  • Leerkrachten sturen ouders een verzoek om zich aan te melden;
  • De ouders kunnen direct zien of er nog hulp nodig is;
  • En jij ziet precies wie zich heeft aangemeld.

Wanneer er op het laatste moment toch wordt afgezegd, krijgen de ‘reserve’ ouders direct een automatisch bericht dat hun hulp hard nodig is. Super handig!

Kortom houden leerkrachten door de inzet van de AppManager meer tijd over voor zaken die hun werk leuk maken, zoals een praatje maken met ouders op het schoolplein. Benieuwd naar onze app én de AppManager? Vraag dan direct een test app aan en ervaar!